About me

Over de blogger

Hallo daar en welkom bij mijn blog “Be Happylicious”. Waarom deze blog? Omdat het leven om ons heen steeds hectischer en chaotischer wordt. Opstaan, aankleden, vlug eten en naar school of je werk, vaak lange dagen maken en s’avonds uitgeput op de bank ploffen, terwijl je eigenlijk nog zou moeten sporten en ook nog een sociaal leven wilt hebben. Het valt allemaal niet mee en daarom heb ik besloten om een blog te schrijven, zodat iedereen een weg kan vinden in dit drukke leven.

Maar jullie zullen je afvragen wie er dan achter deze blog schuilgaat, dus zal ik me meteen even voorstellen. Mijn naam is Daniëlle
Janssen, eerstejaars studente communicatie aan de Fontys te Eindhoven. Untitled-2Zelf woon ik in een klein dorp in Brabant, samen met mijn ouders en broertje. Drukte, daar weet ik alles van! Ik begon na mijn middelbare school met mijn opleiding toerisme, waar ik huiswerk en toetsen kreeg. Toen dacht ik dat ik het nog eens druk had. Maar, het leven begint pas als je gaat werken zeggen ze weleens, poeh! Na mijn studie begon ik fulltime te werken als junior reisadviseuse, en dat viel niet altijd mee. Uiteindelijk wist ik na een jaar werken op het reisbureau dat dit werk mij niet gelukkig ging maken. Ik heb een nieuwe start gemaakt door me in te schrijven voor de opleiding communicatie, waar ik momenteel alweer in de laatste periode van het eerste jaar zit.

Voor sommige zal het herkenbaar zijn, voor andere minder, maar het gaat natuurlijk over de bergen huiswerk en leerstof voor tentamens. En naast mijn studie wil ik ook nog sporten, vriendjelief zien en nog naar mijn verzorgpaard gaan! En dan praat ik nog niet over leuke dagjes uit, winkelen en afspreken met (agendavolle) vriendinnen. En toch, ondanks die drukte weet ik iedere keer wel een manier te vinden om weer even tot mezelf te komen, om weer even echt gelukkig te zijn. Ik deel mijn tips, hulp en adviezen dan ook graag met jullie! Ik zou zeggen, een gelukkiger leven begint bij het volgen van mijn blog!

Tot de volgende post!

Liefs,

Daniëlle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Welkom bij deze blog over happiness.

%d bloggers liken dit: